Sammanfattning från bomöte 18 feb

Sammanfattar vad som kom fram vid bomötet i söndags – synpunkter som kommer att framföras till vår hyresvärd vid samrådsmöte under våren, idéer och önskemål som vi för vidare till dig som bor på ”vår” gata:

Synpunkter

-Skyddsrummen måste ses över – det är angivet att de ska kunna vara i bruk inom 48 timmar vilket verkar otroligt då de är så skräpiga och eftersatta.

-Städning av gårdar och tak behöver förbättras. Mossa och annat -behöver tas bort från tak och hängrännor.

-Fönster – många fönsterkarmar är trasiga – måste åtgärdas!

-Fasaderna är trasiga och smutsiga – behöver åtgärdas.

-Det har skett en försämring av skötsel av fastigheterna, det tar lång tid att få felanmälningar åtgärdade. Det upplevs som tillfälliga lösningar och småfix hela tiden – dvs bristfälliga lösningar.

-Det har hänt flera personer att man bokat in tid med fastighetstekniker eller kundvärd – och de dyker inte upp på inbokad tid.

-När man ringer journumret och måste vänta 50 minuter innan man kommer fram – inte acceptabelt!

-Vill ha tillbaka mattpiskställningar!

-Vill gärna ha instruktioner i tvättstugan på något fler språk, ex. engelska. (Borde även gälla miljöstugan – styrelsens kommentar)

Idéer och önskemål

-Anordna sångkvällar – vill du vara med i en liten grupp som sjunger någon gång per månad i vår kvarterslokal. Hör av dig till styrelsen! Några hyresgäster har lämnat idén.

-Snickerikvällar – vill du vara med och snickra tillsammans med andra i våra hobbrum (när de är färdigställda) – hör av dig till styrelsen. Idén kommer från boende.

-Styrelsen undrar om det finns intresse för någon fler gemensam resa? Resan till Wira Bruk i december blev en succé… kanske vi ska anordna fler resor. Vår, höst eller vinter. Hör av dig om du har idéer och önskemål.

Mer info – inom kort kommer vi ha internetuppkoppling tillgängligt i lokalen!

Välkommen att höra av dig om du har annat du vill tillägga: info@lhnytorp.se eller via sms till vår telefon 0761484001 (du kan även ringa telefonen, måndagar mellan 10-12)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *